Kreativt Læringsrum

Plads til store armbevægelser i designundervisningen

International Skole Billund, ISB, Hands On, Håndværk og Design kreativt værksted, Hands On på Den Internationale Skole i Billund sættekassereol. kreativtlæringsrum , Hands On på Den Internationale Skole i Billund. sættekassereol. kreativtlæringsrum , Hands On på Den Internationale Skole i Billund. sættekassereol. kreativtlæringsrum , Hands On på Den Internationale Skole i Billund. reol indrettet med igangværende projekter. kreativt læringsrum, Hands On på Den Internationale Skole i Billund sættekassereol. kreativtlæringsrum , Hands On på Den Internationale Skole i Billund.
Case

Kunden ønskede Et lokale i indskolingen til faget Design på Den internationale Skole i Billund. Et rum med fokus på processen. Et rum til legende kreativitet, fantasi og fortælling.
Palmelund bidrog med Ideudvikling, indretning, interiørdesign og produktion af interiør
I samarbejde med LEGO Fonden
År 2012

95 m2 indrettet på Den Internationale Skole
i Billund (2012)

Vores mål har her været at skabe et rum, der får børn og voksne til at se muligheder fremfor begrænsninger. Et rum, der let lader sig afkode af eleverne og indbyder til differentieret undervisning.

Et fleksibelt værktøj/redskab til autonom legende kreativitet.

Ved værkstedsdisken arbejder børn og voksne stående eller siddende i øjenhøjde med hinanden og med fælles fokus mod centrum.

Sættekassereolen er tænkt til udstilling og inspiration med masser af større og mindre rum og enkelte opslagstavler.

Arbejdsbordet giver plads til store armbevægelser og materialer som stofruller, hønsetråd og genbrugskram.

Pladen på de små værkstedsborde i aluminium kan tages af og opbevares i reolen, så børnene kan stille deres produkt til side og lade sig inspirere af hinandens processer, der fint kan strække sig over længere tid.