Bøger Præsenteret fra Deres Bedste Side

Lysten til at læse begynder med ro og inspirerende billeder

bibliotek/læringscenter på den internationale skole i billund. Bogvogne og bogkasser bibliotek/læringscenter på den internationale skole i billund. Bogvogne og bogkasser bogvogne og bogkasser til bibliotek/læringscenter på den internationale skole i billund inventar. bogvogne. bogkasser. bibliotek,den internationale skole i billund bogvogne og bogkasser på biblioteket. læringscenter på den internationale skole i billund
Case

Kunden ønskede Inddragelse af mellemgang til opbevaring af bøger på den internatonale skole i Billund
Palmelund bidrog med Idéudvikling, indretning, interiørdesign og produktion af interiør
I samarbejde med LEGO Fonden
År 2013

7 m2 bibliotek på Den Internationale Skole
i Billund

Boghylderne i mellemgangen skulle på én og samme tid kunne stå for sig selv, motivere eleverne til læsning og hænge sammen med det eksisterende Ord- og Talværksted i fællesrummet.

Vores udgangspunkt blev derfor også her grundtanken bag Ord- og Talværkstedet; nogle børn leger frivilligt med ord og bogstaver, andre motiveres først, når de forstår, at skrevne ord kan være en hjælp til at nå sine mål, men alle har glæde af at blive præsenteret for den verden af muligheder, bøgerne rummer.

Overvejelserne resulterede i et selvstændigt appendix til biblioteket med læsehjørne til fordybelse og hylder til opbevaring og udstilling af bøger.

I læsehjørnet kan eleverne nyde roen siddende eller liggende med det naturlige overblik, det giver at være hævet en halv meter over gulvhøjde.

Pladsen under læsehjørnet udnyttes til bogvogne, der fx kan indeholde klassesæt til indskolingen eller børnehaven.